Vi søker advokater – arbeidsrett og arv/familie

Innen arbeidsrett har vi på kort tid blitt involvert i flere store prosesser for domstolene, og vi har plass til deg som har solid bakgrunn fra fagfeltet, selvstendighet og gjennomføringsevne. For å ta unna økende oppdragsmengde søker vi etter advokater som har inngående kjennskap til de ofte avanserte sammenhengene mellom familierett og arv/testamente.

Vi ser etter deg som

  • Har advokatbevilning
  • Har erfaring innen familierett og arv/testamente
  • Har erfaring innen arbeidsrett
  • Er selvgående

Er du den vi søker etter?
Vennligst send søknad og CV til geir@advokatfirmaetberg.no.

Firmaet driver etter moderne tankegang, med lave kostnader og stor grad fleksibilitet og mobilitet. Har du en laptop kan du jobbe hvor som helst, når som helst. Hos oss er du på mange måter din egen arbeidsgiver og din egen sekretær. Kostnadsnivået gjør at man kan beholde en større andel av nettoen.

Når mange i bransjen snakker om morgendagens teknologi, forsøker vi å nyttiggjøre oss de mulighetene som ligger i dagens. Færre «klikk» og enklere interne prosesser betyr mer tid til kjernevirksomheten, som er å bistå våre klienter 100%.

Lillehammer har en fantastisk ramme for arbeids- og familieliv. Korte avstander og lite trafikk gir døgnet ekstra timer. Om du velger å bruke dem foran pc-skjermen eller sammen med familie må bli opp til deg.

Ta kontakt for en prat om muligheter. Vi holder til i nyoppussede og moderne lokaler i Fakkelgården – nord for sentrum i Lillehammer.