Advokatfirmaet Berg åpner lokaler i Mustad Næringspark

Advokatfirmaet Berg åpner lokaler i Mustad Næringspark

Når du driver en bedrift, enten du nettopp har kommet inn i bransjen eller har lang fartstid, er det mye å tenke på. Blant annet skal du navigere en rekke lover og regelverk, og for mange vil det å drive en bedrift innebære personalansvar. Dette kan være en utfordrende oppgave dersom man ikke har en juridisk bakgrunn, og ansvaret tar fort mye unødvendig tid fra andre, viktige oppgaver.

Med mange års erfaring innenfor HR, ledelse, skatt og avgifter og kontrakter bistår advokatfirmaet Berg små og store bedrifter med alt det juridiske; fra kursing og rådgivning til mekling og tvisteløsning i og utenfor retten. Med tung kompetanse innenfor en rekke ulike fagfelt, ønsker vi å hjelpe nettopp din bedrift med å finne gode, tilpassede løsninger, slik at det blir enklere å styre bedriften din på en lønnsom måte.

Fast advokat Henrik Kaldahl Thorrud og daglig leder Marianne Berg ved Gjøvik-kontoret.

I advokatfirmaet Berg ønsker vi å være så nær våre klienter som mulig, for å gi en tett oppfølging og skape en lav terskel for å ta kontakt. Derfor har vi utvidet firmaet til en ny lokasjon; nemlig Mustad Næringspark, på Gjøvik, med kort vei til Toten og Land. Gjøvik-kontoret bistår både private og bedrifter innenfor alt fra arbeidsrett og HR-bistand/ lederstøtte til selskapsrett og kontrakter. Med kun 5 minutter til Gjøvik sentrum og 10 minutter til Raufoss industripark er det lett å møtes enten i våre lokaler – eller hos din bedrift.

Kjenner du noen, enten bedrift eller privatperson som har behov for juridisk bistand? Ta gjerne kontakt med en av våre flinke advokater for en uforpliktende prat!

Advokatfirmaet Berg

Kontakt oss

Nyttige lenker og dokumenter