Privat 

Næring

Annet

Advokat Lillehammer

Leter du etter advokat på Lillehammer? Advokatfirmaet Berg tilbyr et bredt spekter av juridiske tjenester til privatpersoner og virksomheter.

Vi har kontor sentralt på Lillehammer, og klienter over hele landet.

Advokat Lillehammer Gjøvik
Advokat Lillehammer: Vi er klare til å vurdere din sak.

Med lang erfaring og variert bakgrunn er våre advokater godt kvalifiserte til å bistå i store og små saker. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt en av våre advokater på Lillehammer når du har et juridisk spørsmål eller problem som du ikke kan løse selv, eller når du trenger råd og bistand i en sak eller en tvist. Våre advokater er kvalifiserte til å hjelpe deg med å forstå dine rettigheter og plikter, samt å representere deg i retten hvis det er nødvendig.

Våre advokater på Lillehammer har til sammen over 20 års erfaring, både med prosedyre for domstoler og rådgivning til private og offentlige virksomheter.

Din advokat på Lillehammer

Vi holder til i Fakkelgården, nord i Lillehammer. Adressen er Vormstuguvegen 40, 2614 Lillehammer.

Nyttige lenker og dokumenter
Har du en sak?
Kontakt oss på tlf. 99 70 61 83post@advokatfirmaetberg.no eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale.
Har du en sak?

magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram