Privat 

Næring

Annet

Arv og testamente

Spørsmål om arv og arveoppgjør oppstår ofte under forhold som kan oppleves som vanskelig for de berørte, og behovet for en ryddig prosess kan være stort. Under slike forhold, kan det være konfliktdempende å la en advokat bistå med arveplanleggingen og de rettslige spørsmålene som oppstår når nære familiemedlemmer faller bort.

Vi tilbyr gratis samtale om arv og arveplanlegging

Krangler om arv handler ofte om hvordan et testamente skal forstås, eller strid om et testaments gyldighet. Konflikter om fordeling av de forskjellige gjenstandene i boet er også vanlige. V

i i advokatfirmaet Berg har lang og bred erfaring med alle de spørsmål som oppstår etter et dødsfall. Vårt utgangspunkt er å dempe konfliktene og finne løsninger for de etterlatte i en vanskelig tid. Har du spørsmål om arverett, ta kontakt med en av våre advokater for en uforpliktende samtale.

Vi tilbyr blant annet bistand ved: 

  • Planlegging og fordeling av arv ved testament.
  • Gaver fra foreldre til barn og eventuelt forskudd på arv.
  • Fremtidsfullmakt, slik at din vilje kan gjøres gjeldende til tross for sykdom eller andre forhold.
  • Skifte av dødsbo.
  • Generelle spørsmål om arv, både for samboere, ektefeller og øvrige arvinger.
Nyttige lenker og dokumenter
Har du en sak?
Kontakt oss på tlf. 99 70 61 83post@advokatfirmaetberg.no eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale.
Har du en sak?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram