Privat 

Næring

Annet

Gratis samtale om arv og arveplanlegging!

Advokatfirmaet Berg har mange års erfaring med å sette opp testamenter, avtaler og fremtidsfullmakter for å sikre at arv fordeles slik du ønsker det.

Vi tilbyr en gratis samtale for å avdekke dine behov, og setter opp dokumenter til gunstige faste priser.

Enkle testamenter og fremtidsfullmakter: kr. 3000,- ink mva. 

Ved mer kompliserte forhold kan vi avtale pris basert på antatt timeforbruk. Det kan gjelde ved større formuer, når det er særkullsbarn involvert eller det er andre ønsker som krever en mer inngående regulering.

Ta kontakt med de spørsmål du lurer på, så kan vi finne de gode løsningene. Arveplanlegging er ofte mer enn et spørsmål om opprettelse av et testamente. Det handler om å forstå ønsker og behov og som regel får våre klienter en større forståelse av hva som er mulig og hvordan få det til når de har snakket med oss.

Vårt mål er at du skal få svar på spørsmål du ikke visste at du hadde, og dermed nyttiggjøre det de muligheter som finnes i dagens lovverk.

Bli kontaktet for en gratis samtale

Ta kontakt for en gratis samtale
Nyttige lenker og dokumenter
Har du en sak?
Kontakt oss på tlf. 99 70 61 83post@advokatfirmaetberg.no eller fyll ut skjema så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale.
Har du en sak?

Ta kontakt for en uforpliktende prat

magnifiercrosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram